Höstterminen snart slut – vad händer i vår?

Nu har vi snart julen här och höstterminen är till ända. En annorlunda och utmanande termin har det varit. Vi hoppas på ett mer normalt år 2021.

Det vi idag vet – är att iaf våren kommer att innebära många restriktioner ännu för ÅAU Sports verksamhet. Aktiviteter som inbegriper kontakt (de flesta lagbollspel) måste vi pausa med tills vi kommer in i den sk grund-fasen (där Österbotten var i september). Lokalerna i Academill och Övningsskolan har vi inte tillgång till. Det som gäller är alltså aktiviteter utomhus, online och på andra ställen där vi kan garantera avstånd och att restriktioner följs gällande antal deltagare och annat. Tisdagarna på WSC kommer att fortsätta nästa termin, likaså möjligheten att simma gratis i Vasa Simhall. Vi kommer också att erbjuda online yoga och jumppa. Hör gärna av er med förslag och idéer på vad ni önskar att vi ordnar till våren. Sänder lite stämningsfull Lucia-sång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *