På plats idag tisdag 14.9 –>kl. 14.15

Jag kommer att vara på plats idag fram till kl. 14.15.  Ytterdörren från Strandgatan är låst. Mellan kl. 10-14 kommer ni er in i Academill vid dörren som ligger intill restaurangen Alexender (Skolhusgatans sida)

 

Träna med Edith på WSC

Imorgon, tisdagen den 7.9 kl.16-17 kör Edith igång med en liten grupp som får personlig träning på Wasa Sports Club. Anmäl dig till Edith genom att sända henne ett sms på +358-44-0830050.  Ta chansen!

 

Info vid Novia måndag 6.9

Jag kommer att vara på info-runda måndagen den 6.9 mellan kl. 9-10.15 och mellan kl. 12-13.30. Vilket innebär att jag INTE är på kontoret då. Finns på kontoret mellan 10.30-12 och mellan 13.15 och 14.45.

 

Möjlighet att prova på vid Wasa Sports Club

Fram till den 19.9 har du – studerande vid ÅA, Novia och Hanken – möjlighet att bekanta dig med Wasa Sports Club vid 1 tillfälle, utan kostnad. Du kan besöka WSC vilken veckodag som helst, inte bundet till ”våra tisdagar”. P.g.a den pandemi som nu råder är det viktigt att du registrerar dig då du kommer till Wasa Sports Club. Du uppger ditt namn och telefonnummer, samt tidpunkten du vistas på gymmet.

 

Nytt verksamhetsår

Hej alla!

Sommaren är snart till ända och ett nytt verksamhetsår står för dörren. Jag håller som bäst på och syr ihop höstens program. Det ser lovande ut och iaf i nuläget så kommer vi att kunna erbjuda en hel del av det som ramlade bort ifjol pga Coronaläget.

Tyvärr är vi tvungna att höja avgiften något och det superförmånliga erbjudandet till simhallen ändras också.

Den 1.9 börjar det nya verksamhetsåret och i och med det avaktiveras alla taggar till WSC och du behöver förnya ditt medlemskap om du fortsättningsvis önskar vara medlem i ÅAU Sports.  Du kan redan nu gå in och betala medlems-avgiften för 2021-2022. I samband med att du betalar medlemsavgiften kan du också passa på och köpa halarmärken.

Mer info kommer i slutet på denna vecka.

Sommar, sommar, sommar

Nu har vi verkligen sommaren här med sol och värme.  Vi skall hoppas att ni alla får en skön sommar då ni kan ladda batterierna inför ett nytt läsår.

Under sommarmånaderna rullar tisdagarna på Wasa Sports Club på som vanligt och fram till den 2.7 kan ni simma och besöka gymmet i simhallen.

Ifall du studerat klart och lämna Vasa är jag väldigt tacksam om du kan lämna in din tag till WSC. Jag finns på jobb denna vecka 8-11.6 ifall du vill komma via ÅA.

Har du önskemål och förslag på aktiviteter som du önskar att vi ordnar till hösten – hör av dig!

astenkul@abo.fi  eller 06-3247161 / 050-36 77 914

Frisbee-golfen framflyttad till 7.5

Hej! Ursäkta att detta kommer med så kort varsel.
Men jag ska jobba både idag och nästa veckas fredag, plus att där på följande fredag ska jag till Jakobstad.
Så jag kommer att skjuta upp första tillfället till 7.5, förhoppningsvis ses vi då!
//Simon – diskgolf