Motionstutor

Ifall du känner att du gärna skulle komma med i ÅAU Sports men känner dig osäker på var de olika platserna finns eller om du inte har någon du känner som vill hänga med på just den aktiviteten du skulle vilja prova på – då kan du rycka tag i vår motionstutorer som kan hjälpa dig hitta / komma igång…

Om du skulle vara intresserad av att bli en motionstutor – ta kontakt med Anki

Edith Klemets

+358-44- 0830050,  edith.klemets@hotmail.com

Jag är en glad och positiv tjej från Vörå, men nu för tillfället bor på Brändö. Jag är 21 år och studerar andra året till speciallärare på Åbo akademi.  På sidan av studierna jobbar jag på Korvgörans.

Något ni kanske inte visste om mej är att jag just haft ett mellanår och utbildat mej till Personlig Tränare i Marbella, Spanien, vilket jag snart kommer att börja jobba med  på Wasa Sports Club – mitt hemmagym där jag tränar flera gånger i veckan. Det ska verkligen bli roligt och spännande!

Träning & hälsa är något jag har varit intresserad av hela livet egentligen. Förutom styrkträning har jag också hållit på med en del annat, som tilll exempel  volleyboll, friidrott och redskapsgymnastik. Som 15-åring sprang jag halvmaraton och det ligger nog i mina planer att även springa maraton någon vacker dag. Första gången Toughest (ett hinderbanelopp) kom till Finland deltog jag såklart även i det. Jag anser att det är bra att utmana sig själv nu som då eftersom att man växer väldigt mycket som person när man kommer ut ur sin ”comfort zone”.

Just nu tränar jag mest på gymmet men går även en kurs i Twerk & Female Dancehall, vilket är jätteroligt. Motion och rörelse är väldigt viktigt för mej eftersom jag vet att jag mår bra av det. Därför väljer jag att vara aktiv och rör på mej ofta! Det är ett medvetet val som också du kan göra. Mitt tips till dej är att bli medlem i ÅAU Sports och ta vara på allt vad det innebär. Jag tror inte du kommer ångra dej!

Hoppas vi ses!

 

Amanda Björk

Jag är anträffbar via FB, mail eller telefon, +358-442977552; amabjork@abo.fi

Mitt namn är Amanda Björk, jag är 23 år gammal och kommer ursprungligen från Jakobstad. Jag studerar mitt andra år till speciallärare och har en barnträdgårdslärarexamen bakom mej.

Jag har hunnit prova på en hel del olika grenar och säger aldrig nej till att hänga med på någonting nytt. Simning, innebandy och scouting är sådant jag har sysslat med i min ungdom. Mej får man gärna kontakta om man vill ha med en kompis på ett pass. Ni får också väldigt gärna meddela om det finns intresse för enskilda aktiviteter, ex. bowling, kubbkväll eller varför inte en kvällsvandring.

Det skall bli roligt att se er alla! Kom gärna fram och säg hej eller ryck mej i ärmen om ni funderar över någonting.