Promenera med ÅAU Sports

Det har kommit till vår kännedom att många börjar känna sig rätt så lessa på att sitta ensamma hemma och inte träffa medstuderanden. Vardagsmotionen blir inte heller av då man inte tar sig till campus. Därför startar vi inom ÅAU Sports nu upp ett försök att få till lite IRL-träffar och möjlighet till att röra på sig några ggr/vecka.
Kom med och rör på dig tillsammans med ÅAU Sports. Så länge Vasa Sjukvårdsdistrikt har max-gräns på 10person/evenemang så har vi det också. Använd gärna munskydd. Vi tänker på att hålla avstånd. Läs mer i kommentarsfältet under varje enskilt evenemang!
Anmäl dig till promenaderna här; https://forms.gle/ikjQcZtpVZ4hWJE46
Måndagar lunchpromenad med start från Academill, Strandgatan 2
Onsdag varierat program. ca 60-75 min
Torsdag lunchpromenad med start från Minimanis parkering (Olympiagatans sida)
Följ oss även på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *