Fyndar på Black Market..

…eller va det månne fake market?

Förra veckoslutet bestämde åbodelegationen att åka till den kända black eller fake marknaden på Shanghai Science and Technology Museum. Marknaden ligger typ under jorden under museet, som vi slutligen inte besökte eftersom gänget hade brottom att fa hem och fixa sig inför lördagkvällens höjdpunkt, nämligen ett rooftop party.

Utomhusbio på själva rooftoppen!

Slush var en partner för ett evenemang som hölls på Cinker Pictures, så vi fick alla komma in gratis. Efter rooftop festen fortsatte vi till ett stort festkomplex Found 158 som var fullt med restauranger, barer och nattklubbar. Kineserna kallar stället även för “Foreigners Park” eftersom det är populärt bland utlänningar.

 

 

 

På söndag vaknade hela gänget tidigt för att även sporta lite. Medans Kristoffer drog sig på gymmet, tog vi tre det lite lugnare genom att “bara” gå uppför trapporna till vår penthouse på 25:e våningen. Baltzar gjorde det t.o.m. två gånger!

På dagen var det äntligen dags för lite souvenirshopping och ett besök till världens största Starbucks som öppnades 2017.

Innanför Starbucks Reserve Roastery

Eftersom Kristoffer har alla möjliga kinesiska appar och bankkort så kunde han hyra cyklar åt oss så vi kunde cykla runt i stan också.

PS. Vi och Singapore teamet har blivit riktiga kändisar. Förra veckan hade vi en Skype-intervju med Åbo Underrättelser för de ville veta mer om oss och vårt projekt.

Vår artikel i ÅU.

Det var allt för denna gången, stay tuned for more! Slush Shanghai närmar sig med stormsteg och snart är vår tid här i “The Paris of Asia” slut.

Hälsningar,

Josephina, Baltzar, Kristoffer och Ann-Christine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *