Planeringsmöte 10 mars 2022

Den 10 mars 2022 samlades återigen Synaps-gruppen för att fortsätta med planeringsarbetet inför vårens inkommande seminarium. På mötet deltog förutom styrgruppen, projektledare och projektkoordinator också magisterstuderandena Lila, Nina, Eva och Isabella. Under mötet presenterade seminarievärden Lila det tänkta upplägget för dagen, medan Nina, Eva och Isabella presenterade sina workshoppsplaner. Styrgruppens psykologilärare gav feedback på bl.a. tidsplanering och innehåll. Härifrån jobbar vi vidare och siktar på få helheterna färdiga inför kommande möte. 

Seminarium om ensamhet, sociala medier och digitala spel 

Temat för vårens seminarium lördagen den 23 april 2022 är ensamhet, sociala medier och digitala spel. I all verksamhet som Synaps ordnar för nejdens gymnasiestuderande tillämpas psykologisk teori och forskning på teman som är relevanta för unga. Det betyder att innehållet i de workshoppar som ordnas på seminariet bygger på relevant forskning gällande temat ifråga. Vi hoppas att ni ska kunna relatera till vårens tema! 

Fortsättningsvis arrangeras seminariet digitalt via programmet Zoom. Anmälan till seminariet kommer att öppnas inom kort och länken till formuläret kommer ni få tillgång till i era respektive gymnasier. Ni kan även följa @utvecklingspsykologivasa på Instagram och @utvecklingspsykologividaboakademi på Facebook för att hålla er uppdaterade om vad som händer på huvudämnet. 

Nästa möte med Synaps-gänget går av stapeln den 4 april, och då finslipas det sista inför seminariedagen.  

 

 Med vänliga hälsningar, 

Angelina Nyblom, projektkoordinator 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *