Tietoa ja työkaluja työhyvinvoinnin kehittämiseen ikäihmisten hoivapalveluissa

Hyvinvoiva hoiva – Välmående omsorg -hanke (1.1.2019–31.12.2022) on suunnattu ikäihmisten hoivapalveluiden henkilöstölle. Tavoitteena on edistää ja kehittää henkilöstön hyvinvointia, muutosvalmiutta ja työprosesseja. Projektiryhmä koostuu työhyvinvoinnin, organisaation ja johtamisen, lean- ja palvelumuotoilun, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoista.

Osana hanketta ja henkilöstön työpajojen tuloksena olemme koonneet verkkojulkaisun Tietoa ja työkaluja työhyvinvoinnin kehittämiseen ikäihmisten hoivapalveluissa. Tämä hankkeen toiminta-aikana täydentyvä opas on suunnattu sekä esihenkilöille että henkilöstölle kaikissa hoidon konteksteissa. Opas ilmestyy myös ruotsinkielisenä / Nätpublikationen kommer att ges ut också på svenska.

Toivomme, että tämä opas innostaa, antaa ajantasaista tietoa ja vahvistaa sekä säilyttää työhyvinvointia ja sietokykyä haastavassa ajassa. Täältä löydät paljon monipuolista materiaalia: ajankohtaista tietoa, animaatioita, linkkejä, testejä, vinkkejä, pohdintakysymyksiä jne. Sinä päätät, mitä haluat lukea – ehkä löydät jotain, jonka haluat myös jakaa koko työyhteisösi kanssa.

Linkki osioon Mitä on työhyvinvointi?

Linkki osioon Hyvinvoiva työyhteisö.Linkki osioon Työntekijä oman hyvinvointinsa kehittäjänä.Linkki osioon Esihenkilö työhyvinvoinnin edistäjänä. Linkki osioon Yhdessä kohti toimivampaa hoivatyötä. Linkki osioon Moninaisuus voimavarana hoivatyössä.

Verkkojulkaisun tekijät.


Hyvinvoiva hoiva – Välmående omsorg -hanketta (1.1.2019–31.12.2022) rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö, osarahoitus Euroopan sosiaalirahastosta.

Hankepartnereiden logot.


Tietoa ja työkaluja työhyvinvoinnin kehittämiseen ikäihmisten hoivapalveluissa, jonka tekijä on Hyvinvoiva hoiva -hanke, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.