F/I Day 2017

När klockan slog 18:00 kunde vi äntligen pusta ut – programdelen av Founder/Investor Day var över! Fram till den stunden hade vi oroat oss över oanmälda deltagare, catering, sent anländande speakers och tidtabell, men sist och slutligen gick allting ändå bättre än bra!

Innan evenemanget började så hade vi mycket att göra. Många små uppgifter och några större, en del lättare än andra. Det var till exempel lite jobbigt att kommunicera med personalen och göra vissa saker i vår lokal på We+, eftersom personalen inte talade engelska. Som tur hade vi hjälp av bland annat William, en av våra duktiga volontärer, som fick översätta så gott som allt och som vi inte skulle ha klarat oss utan!

Även om vi själv knappt hann lyssna på det intressanta programmet som vi arrangerat för våra gäster, var det trevligt att äntligen få träffa våra speakers: Peter Vesterbacka, Sebastian Müller, Larry Wang, Julien Mialaret, Brian Wong, Gus Gostyla, Allan Chou, Chris Rynning, Jeff Lu, James Li and Allen Lau – som vi hittills främst hade WeChattat med.

Peter Vesterbacka, © Petri Anttila
Sebastian Müller håller tal för fullt hus, © Petri Anttila
Brian Wong, © Petri Anttila
Panel discussion, © Petri Anttila
Julien Mialaret, Gus Gostyla och Chris Rynning mitt i minglet, © Petri Anttila
Saara och Eva + guldvärda volontären och översättaren William

/ Eva och Saara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *