Glad Sommar!

Ännu ett läsår håller på att gå mot sitt slut vid skolor och universitet, och sommaren annalkas.

TIN- arbetsgruppen vill därför önska er en riktigt skön sommar och en avkopplande sommarledighet!

Och så hoppas vi att vi syns nästa läsår igen, då vår verksamhet fortsätter!

Soliga hälsningar!

Energi- och Datateknikens alumnträff 2022

Varmt välkomna på Energi- och Datateknikens alumnträff Fredagen den 13 Maj kl 17.30 i Academill i Vasa!

Kvällens program  börjar med att Kim Talus, Professor i Juridik vid Helsingfors Universitet diskuterar temat ”Lösgörandet från ryska energiberoendet”. Därefter har ni sedan  möjlighet att mingla samt äta en god middag.

Mera information om programmet samt anmälan till eventet sker via TFIF´s hemsida:

Kom med på en trevlig kväll med andra likasinnade!

Ett nytt år

Välkomna tillbaka och Gott Nytt År 2022!

Vi hoppas på att vi så småningom får gå mot mera normala omständigheter igen!

Den årliga alumnträffen för DI i Österbotten brukar normalt sätt ordnas i Januari-Februari. Planeringsgruppen för eventet har under hösten 2021 träffats och avsikten var då  att ordna en fysisk träff i traditionell stil med seminarier och middag.

Men på grund av den rådande pandemin blir vi nu tvungna att  förflytta den planerade alumnträffen för DI i Österbotten . Vi avser att ordna något senare på våren ifall världsläget tillåter. TiIl dess, ta hand om er!

Hälsningar planeringsgruppen för Alumneventet 2022 (som en del av TIN-doktorandnätverket)

God Jul och Gott Nytt År

En riktig God Jul och ett Gott Nytt År tillönskas er alla!

Med hopp om en avkopplande julledighet!

Från arbetsgruppen för TIN-doktorandnätverket i Österbotten

Glöggtillfälle Fredagen den 17.12 kl 14-16

Hej!

Julen börjar närma sig och vad är inte bättre än det! Innan julledigheten tar en ordentlig fart för er, så tänkte vi ordna ett sista tillfälle detta år.

Så välkomna alla på Glögg och Pepparkaka

Fredagen den 17.12 kl 14-16 på Academill, rum C0215 (vid klädgarderoben).

Under detta informella tillfälle har ni möjlighet att träffas fysiskt, samt diskutera TIN-verksamheten. Vi blickar framåt, så ni har även chans att påverka.

Tillfället hålls fysiskt vid Academill, men pga av eventuella ändringar i Covid-19 restriktionerna kan detta ännu komma att ändras.

Vänligen registrera dig före Onsdagen den 15.12 på följande länk:

Varmt välkomna med!