Från en kamel till 6000 kameler

Än har några dagar gått, och likaså har upplevelsernas mängd ökat. Här kommer en summering av femte dagens intryck.

I början av dagen var en av oss värd en kamel. Sounds like a reasonable price… Men att vara värd en kamel kan också betyda att du i misstag blir ”bortrövad” av den då du bara tänkte ta ett foto med den.

Idag kände vi oss också som dåliga studerande då vi inte orkade gå ner för trappor till en grotta. Lyckligtvis hade guiden ingen större skillnad ifall vi gick med ned eller stod utanför och hade en fotograferingsstund. Han, guiden, är bra på det viset – han ser till att allas behov blir fyllda.

En upplevelse man gärna ska ta del av (så länge det är möjligt) är att flyta runt i Döda havet. Observera här att fastän guiden säger att man inte ska simma ifall man har stora sår, är det faktiskt möjligt att snubbla på saltet och skära upp sig I VATTNET. Utöver det kunde de andra av oss flyta runt och ha en hudbehandling i det svidande vattnet.

Att försöka fotografera sin sovande reseledare i bussen kan resultera i att du blir skrämd av att i samma stund då du tar bilden, vaknar personen i fråga.

Då man reser ute i världen möter man många människor. Ibland kan dessa vara väldigt sociala och välkomnande, t.o.m. så välkomnande att de vill ha dig som fru. Detta kan ge upphov till en viss grad av obekvämhet. Och ifall du tänker att din klippa, reseledaren, ska hjälpa dig ur situationen, kan det hända att du får ångra dig. Mitt i allt stiger ditt värde till 6000 kameler och din reseledare provkör sin nya bil som ingick i paketet.*

Utanför Finland finns också djur, som t.ex. katter. De är söta här också, men skenet bedrar då du krafsat och sedan har en hand som luktar illa i flera dagar.

Och kan ni dessutom tro att det regnat ikväll?!

PS. Idag har vi fått lunch OCH middag, vid typ ”rätta” tider. Så angående det en helt suverän dag. (I övrigt också)

*Lyckligtvis var det på ett väldigt litet allvar som förhandlingarna skedde. Varken kameler eller resenärer har utbytts.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *