Registrera dig

  1. Bekanta dig med samtycke och dataskyddsmeddelande här.
  2. Ladda ner appen Ethica (Avicenna) på din mobiltelefon. Appen finns både för iOS och Android.
  3. Skapa ett konto i appen.
  4. Registrera dig till studien genom att ge följande fyrsiffriga kod i appen: (registreringen är avslutad).
  5. Direkt efter registreringen kommer du att få att fylla i ett formulär för att bestämma vilket språk du vill använda och avgöra om du deltar i studien som är riktad till singlar eller i studien som är riktad till personer i parförhållanden.
  6. Direkt efter det behöver du godkänna ditt deltagande i studien och du kommer också få ett bakgrundsformulär att fylla i. Formuläret tar cirka 10-20 minuter att fylla i.
  7. Följande dag kommer du börja få de dagliga formulären kl. 21.00, formulären är tillgängliga i sju timmar, alltså fram till kl. 04.00. De första gångerna du fyller i formuläret kommer det ta cirka 5-10 minuter att besvara men med tiden kommer det troligtvis att ta cirka 1-2 minuter, då du vant dig med vilka frågor som ställs.
  8. Efter 120 dagar kommer du få ett bakgrundsformulär som liknar det första formuläret du fyllde i. Du kommer då få möjlighet att ange en e-postadress till vilken vi kommer skicka din personliga feedbackprofil.
  9. Efter att du fått din personliga feedbackprofil, så kommer du få ett sista frågeformulär där du ombeds utvärdera vad du tyckte om studien samt hur du uppfattade din personliga feedbackprofil.

Allt data behandlas konfidentiellt. Om du känner någon i forskningsteamet och inte vill vara igenkännbar kan du skapa en ny e-postadress för deltagandet i studien eller ange en annan e-postadress då du ber om ditt data i slutet av studien (du kan ange olika epost-adresser då du registrerar dig och då du ber om att få ditt data).