Tervetuloa

To change the language to Swedish or English, please scroll down.

Rekisteröityminen on päättynyt, kiitos, että osoitit kiinnostusta tutkimusta kohtaan!

Tervetuloa Suomen ihmissuhde-projektin (FIRP, Finnish Interpersonal Relationships Project) kotisivulle. Kyseessä on kahdesta neljään kuukauteen kestävä tutkimus hyvinvoinnista ja ihmissuhteista. Tutkimus katsastelee puhelinsovelluksen avulla hyvinvoinnin ja ihmissuhteiden päivittäistä dynamiikkaa.

Kenelle? Kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on älypuhelin (Android tai iOS). Tulet saamaan eri kysymyksiä riippuen siitä, oletko sinkku vai parisuhteessa.

Miten? Lataamalla puhelimellesi Ethica (Avicenna) -sovelluksen, ja vastaamalla päivittäin muutamaan kysymykseen jopa neljän kuukauden ajan. Tarkemmat ohjeet rekisteröitymistä varten löydät painamalla tästä!

Miksi? Tutkimuksen lopussa saat henkilökohtaisen palauteprofiilin perustuen dataasi, joka voi lisätä itsetietoisuuttasi ja tietoisuuttasi omasta hyvinvoinnistasi/parisuhteestasi. Mikäli suoritat tutkimuksen loppuun asti, tulet saamaan 25 euron lahjakortin R-kioskille (sieltä voit mm. ostaa muita lahjakortteja ja tapahtumalippuja). Ja toki myös tukeaksesi tutkimustyötä!

Mikäli haluat lukea tutkimuksesta lisää, paina tästä!

Esimerkkiprofiili

Alta löydät kaksi esimerkkiä siitä, miltä profiilit voivat näyttää. Profiilit tulevat olemaan kattavammat kuin esimerkit alla, ja kuvaajien lisäksi tulet saamaan ohjeita profiilin tulkitsemiseen. 

Ensimmäisessä esimerkissä näet päivittäisen vaihtelun iloisuudessasi tutkimuksen aikana, yhdessä sinisen trendiviivan kanssa, joka näyttää, että keskimääräinen iloisuutesi kasvoi viimeisen kuukauden aikana. Punaiset ympyrät näyttävät päivät jolloin olit iloisin, ja näinä päivinä olit myös fyysisesti aktiivisempi ja vähemmän yksinäinen kuin tavallisesti. Siniset ympyrät näyttävät päivät jolloin olit vähiten iloinen, ja näinä päivinä olit myös väsyneempi ja enemmän stressaantunut kuin tavallisesti. 

Toisessa esimerkissä näet keskimääräiset vastauksesi eri kysymyksiin tutkimuksen kuudennella viikolla. Olit iloisempi ja enemmän inspiroitunut kuin tavallisesti kyseisellä viikolla. 

HUOM! Profiilit ovat yhä työn alla, joten nämä esimerkit eivät välttämättä täysin vastaa lopullista profiilia.