Vinden

Logopedistuderandes kaffe- och studierum heter Vinden och finns i Arken, våning N3 (två våningar ovanför Café Arken, i princip). Den nås med trappuppgången/hissen mellan Café Arken och biblioteket.

På Vinden kan du studera, hänga mellan föreläsningar, värma och äta din lunch samt dricka kaffe med andra logopedistuderande.

Ibland ordnas evenemang på Vinden, som Vocalis födelsedagskaffe, bakverksförsäljning eller julkalendern i december.

Har du frågor om Vinden kan du alltid kontakta styrelsen.

      

Vad finns på Vinden?

Där finns datorer, hyllor med vissa böcker (t.ex. Logopediboken och statistikboken) och massor logopedi-tidskrifter som man kan bläddra i, en printer och bordsutrymme.

Det finns även ett kylskåp, mikro, kaffekokare och tekokare. Vi delar dessa och även diskrummet med forskarna som sitter på båda sidorna, så håll det snyggt och prydligt. Sätt gärna namn på dina grejer och diska ALLTID efter dig!

I Vocalis kaffeskåp kan du köpa t.ex. choko, kaffe och te. Följ instruktionerna på insidan av skåpet, kom ihåg att betala! (Nu går det också med MobilePay!) Om något är slut, t.ex. kaffemjölken, eller du har önskemål för skåpet kan du kontakta styssen, särskilt klubbisen.

   

Vilka regler har vi på Vinden?

Vi delar på ett litet utrymme, vilket förstås betyder att vi är respektfulla mot varandra och ser till att utrymmet kan användas för sitt syfte.

Om saker som berör tystnadsplikt (praktikkurser) eller som annars är sensitiva gällande studier diskuteras, förs dessa förstås inte vidare. Detta är alltså ett ypperligt tillfälle att be om hjälp och fråga frågor av t.ex. äldre studerande!

Vi städar efter oss, och särskilt kommer vi ihåg att diska!

Vi delar N3 med forskarna, och kommer ihåg att ta dem i beaktande. Glasväggarna till deras utrymmen är tunna, och en del hörs igenom. Vi minns vår ljudnivå och försöker ge dem arbetsro genom att t.ex. inte spela musik! Kom ändå ihåg att vi får vara på Vinden, och normalt sorl vid t.ex. kaffestunder eller grupparbeten är acceptabelt.