Aktuella evenemang

Är ni taggade för Glöggrundan? Det är vi åtminstone!

Vi har lyckats sno åt oss 15 biljetter till Glöggrundan den 2.12 i Åbo, med efterfest på Heidi’s Bier Bar. Dessa säljs endast åt Vocalismedlemmar och man kan köpa max 1 biljett per man. Först till kvarn gäller! (Får man inte biljett via oss får man köpa den antingen fysiskt eller försöka via nätet!)

Koronapass kommer användas under evenemanget och att Vocalis inte är på något sätt ansvarig för evenemanget. Vi endast säljer vidare biljetter till våra medlemmar.

Biljetterna kostar 16€ st och hämtas från Vocalis stysse under november månad, bara vi får dem!

Anmälan öppnar fre 29.10 kl 12 och är bindande! https://vocalis.blankett.fi/form/12132

Hoppas vi ses i Helikon onsdagen den 3.11 klockan 16, för då blir det workshop och spelkväll i samarbete med logopedipersonalen.
Det utlovas sällskapslekar och andra övningar, eller kanske vill du pröva spela något spel från kliniken tillsammans med en medstuderande? (bra praktikövning!).
Workshopens/övningarnas tema är feedback & återkoppling.

Har du ångest? Kanske vinterdeppigheten knackar på dörren? Känns det som att dina sociala förmågor rostat under pandemin? Ingen fara! Vi har en lösning för dig! Kom på terapi till den legendariska Terapia-sitzen och efterfesten* som äntligen gör comeback efter coronan. Terapia-sitzen förenar psykologi- och logopedistuderande från Turun Yliopisto och Åbo Akademi. Här kan du söka efter kamratstöd och bekanta dig med framtida kollegor!

Sitzen ordnas i Skärgårdsbaren 17.11 kl 18. Varje ämnesförening har en egen anmälningskvot, så var snabbt! Anmälningen öppnar 29.10 kl 12 och länken läggs i eventet senare. Anmälan stänger 5.11 vid midnatt eller när sitzen blivit full.
Du behöver ett coronapass till Skärgårdsbaren!
VAD? Terapia-sitz och efterfest
NÄR? 17.11 kl 18
VAR? Skärgårdsbaren
PRIS? 15/18 € + drickabiljetter 3€/st
TILL VEM? Medlemmar i Fobia, Putex, Impuls och Vocalis
KLÄDKOD: Halare!
VARFÖR? Billigare än riktig terapi!

Logofest i Åbo 26-28.11.2021

Putex ry och Vocalis rf. ordnar
LOGOFEST 2021

LogoFest ordnas i Åbo och samlar ihop logopedistuderande från hela Finland. Detta är redan andra gången LogoFest ordnas i denna utsträckning, så vi kan nästan prata om en tradition!

Evenemanget som ordnas fre-sö 26.28.11 innehåller en runda med olika punkter, presentationer från företag inom branschen samt från Puheterapeuttiliitto, LogoFest-sitz (och efterfest!), en gemensam söndagsbrunch och mycket annat!

Onsdagen den 8.12 kl.18.30 (finsk tid) och kl.17.30 (svensk tid) ses vi logopedistuderande från Åbo Akademi och Karolinska Institutet tillsammans på Zoom för lite smågruppsdiskussioner samt spelande av online-sällskapsspel (Garctic phone, kahoot etc).
Ypperligt tillfälle att bekanta sig lite med varann inför framtida besök och vidare samarbete, som nu äntligen kan komma igång igen!
Zoom-länk och eventuell tilläggsinfo dyker upp här då datumet närmar sig. Häng på ❤